Toyotomi Mizu TDE-12GMI21 Αφυγραντήρας 12lt

179,00 

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Credit module tbi bank 1.1.1
  •  Παράδοση & Επιστροφή

    Delivery

    Store delivery FREE

    1-3 working days

    Home or collection point from £35.00 FREE

    On all your orders for home or collection point delivery

    Returns

    Return

    We will accept exchanges and returns of unworn and unwashed garments within 30 days of the date of purchase (14 days during the sales period).

    Returns in store FREE

    Your return will usually be processed within a week to a week and a half. We’ll send you a Return Notification email to notify you once the return has been completed. Please allow 1-3 business days for refunds to be received to the original form of payment once the return has been processed.

  ... άτομα το βλέπουν αυτήν τη στιγμή

  Μερίδιο

Πολλαπλό Σύστημα Φιλτραρίσματος του Αέρα

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά τη σκόνη, τα μικρόβια και τις δυσάρεστες οσμές του εσωτερικού σας χώρου. Το φίλτρο Triple Action που διαθέτει ο αφυγραντήρας Toyotomi Mizu ion αντίθετα από τα συμβατικά φίλτρα είναι ενισχυμένο με τον συνδυασμό των τριών φίλτρων Catechin, Silver Ion, Acaro Bacterium σε ένα. Ο εσωτερικός αέρας του σπιτιού σας είναι απαλλαγμένος από την υγρασία αλλά και από τις βλαβερές συνέπειες των μικροβίων, βακτηρίων και ιών χάρη στην τριπλή δράση του φίλτρου Triple Action σχεδιασμένο για την αποτελεσματική καταπολέμησή τους.

Ιονιστής

Απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές όπως αυτές από το τσιγάρο, το μαγείρεμα, τη μούχλα και άλλες, οι οποίες επιδεινώνονται λόγω της υγρασίας. Ο Ιονιστής, χάρη στη αντιβακτηριδιακή του δράση, καταπολεμά τη ρύπανση του εσωτερικού αέρα, εξουδετερώνοντας βακτήρια και οσμές με αποτελεσματικότητα 83% σε μία μόλις ώρα. Σε συνδυασμό με τον αφυγραντήρα σας, ο Ιονιστής ενεργοποιεί θετικά και αρνητικά ιόντα, τα οποία απελευθερώνουν πρωτόπλασμα και συμβάλλουν στην αποστείρωση και απολύμανση του χώρου.

Κλείδωμα πλήκτρων για την προστασία παιδιών

Προστατέψτε τα μικρά παιδιά όταν δεν βρίσκονται υπό επίβλεψη. Η λειτουργία «Child Lock» εξασφαλίζει ότι τα παιδιά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αφυγραντήρα ή να αλλάξουν τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει.

Ηχητική και Οπτική Ειδοποίηση για το άδειασμα του δοχείου νερού

Χάρη στην ηχητική ειδοποίηση σε συνδυασμό με τη φωτεινή ένδειξη (full) στον πίνακα λειτουργειών του αφυγραντήρα σας, η υπερχείλιση του δοχείου νερού δεν πρέπει πια να σας απασχολεί! Απολαύστε ιδανικά επίπεδα υγρασίας χωρίς να σας απασχολεί το γεμάτο δοχείο νερού, καθώς μετά την ηχητική και φωτεινή ένδειξη ο αφυγραντήρας θα σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να αδειάσετε το γεμάτο δοχείο νερού.

Ιονιστής

Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου. Αντιβακτηριδιακή δράση κατά της ρύπανσης, κατά των δυσάρεστων οσμών που προσφέρει μία αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας.

Ενισχυμένο Προφίλτρο Υψηλής Πυκνότητας Silver Ion

Εξασφαλίστε καθαρό και φρέσκο αέρα στο χώρο σας χάρη στο ενισχυμένο προφίλτρο υψηλής πυκνότητας Silver Ion, το οποίο συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και γύρης ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τα βακτήρια

Τριπλό Φίλτρο καθαρισμού του αέρα

Ο απόλυτος συνδυασμός του φίλτρου Catechin, Silver Ion & Acaro Bacterium συγκρατεί μικρόβια, βλαβερούς οργανισμούς, βακτήρια, ιούς, ακάρεα και σκόνη και σας χαρίζει απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα.

Φίλτρο Active Carbon

Εξασφαλίστε φρέσκο και υγιεινό αέρα στο χώρο σας, χάρη στη δυνατότητα του φίλτρου ενεργού άνθρακα που συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τα βακτήρια.

Αντιδιαβρωτική Προστασία Blue Fins

Η ειδική επίστρωση στο στοιχείο της συσκευής διασφαλίζει επιπλέον αντι- διαβρωτική προστασία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

TDE-12GMI21

Δυνατότητα Αφύγρανσης (30℃ RH80%)

Κατανάλωση (27°C RH60%)

Χωρητικότητα δοχείου νερού

Στάθμη θορύβου

Διαστάσεις Συσκευής Π x Y x B cm

Καθαρό Βάρος

12 lt / 24h

210 Watt

1.7 Lt

35 dB(A)

350 x 400 x 206

12 kg

SKU: 35664 Κατηγορίες: ,
Κατηγορίες
Καλάθι
Κλείσε Λίστα επιθυμιών
Κλείσε Πρόσφατα προβεβλημένα
Συγκρίνετε προϊόντα (0 Προϊόντα)
Συγκρίνετε το προϊόν
Συγκρίνετε το προϊόν
Συγκρίνετε το προϊόν
Συγκρίνετε το προϊόν
Κατηγορίες