Toyotomi Sen TDE-16SION23 Αφυγραντήρας με Wi-Fi & Ιονιστή 16lt

209,00 

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Credit module tbi bank 1.1.1
  •  Παράδοση & Επιστροφή

    Delivery

    Store delivery FREE

    1-3 working days

    Home or collection point from £35.00 FREE

    On all your orders for home or collection point delivery

    Returns

    Return

    We will accept exchanges and returns of unworn and unwashed garments within 30 days of the date of purchase (14 days during the sales period).

    Returns in store FREE

    Your return will usually be processed within a week to a week and a half. We’ll send you a Return Notification email to notify you once the return has been completed. Please allow 1-3 business days for refunds to be received to the original form of payment once the return has been processed.

  ... άτομα το βλέπουν αυτήν τη στιγμή

  Μερίδιο

Εξοικονόμηση Χρόνου και Ενέργειας

Η υποστήριξη σύνδεσης του αφυγραντήρα Toyotomi Sen ion σε Wi-Fi εγγυάται την εξοικονόμηση χρόνου και την οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας προς όφελος σας. Επιλέξτε εύκολα και γρήγορα, ακόμα και απομακρυσμένα, με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας μέσω της εφαρμογής, την ενεργοποίηση του αφυγραντήρα σας όπως και της επιθυμητής λειτουργίας του ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον καθημερινό σας προγραμματισμό, εξοικονομώντας χρόνο & ενέργεια.

Ιονιστής

Απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές όπως αυτές από το τσιγάρο, το μαγείρεμα, τη μούχλα και άλλες, οι οποίες επιδεινώνονται λόγω της υγρασίας. Ο Ιονιστής, χάρη στη αντιβακτηριδιακή του δράση, καταπολεμά τη ρύπανση του εσωτερικού αέρα, εξουδετερώνοντας βακτήρια και οσμές με αποτελεσματικότητα 83% σε μία μόλις ώρα. Σε συνδυασμό με τον αφυγραντήρα σας, ο Ιονιστής ενεργοποιεί θετικά και αρνητικά ιόντα, τα οποία απελευθερώνουν πρωτόπλασμα και συμβάλλουν στην αποστείρωση και απολύμανση του χώρου.

Χρονοδιακόπτης

Ρυθμίστε την αυτόματη έναρξη ή τον τερματισμό λειτουργίας του αφυγραντήρα, σύμφωνα με την ώρα που σας εξυπηρετεί, και επωφεληθείτε από τις μειωμένες χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

Φίλτρο Triple Action 3 σε 1

Kατά της σκόνης, γύρης, μούχλας, βακτηρίων, ιών και οποιοδήποτε αερομεταφερόμενο σωματίδιο με μέγεθος PM2.5

Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου. Αντιβακτηριδιακή δράση κατά της ρύπανσης, κατά των δυσάρεστων οσμών που προσφέρει μία αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας.

Ενισχυμένο Προφίλτρο Υψηλής Πυκνότητας Silver Ion

Εξασφαλίστε καθαρό και φρέσκο αέρα στο χώρο σας χάρη στο ενισχυμένο προφίλτρο υψηλής πυκνότητας Silver Ion, το οποίο συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και γύρης ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τα βακτήρια

Φίλτρο τριπλής δράσης

Εξασφαλίστε υγιεινό περιβάλλον χωρίς βακτήρια, ιούς και βλαβερούς μικροοργανισμούς, χάρη στο μοναδικό φίλτρο τριπλής δράσης που διαθέτουν οι αφυγραντήρες Toyotomi. Ο συνδυασμός φίλτρου Catechin, Silver Ion & Antibacterial προσφέρει προστασία από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες της ατμόσφαιρας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Φίλτρο Active Carbon

Εξασφαλίστε φρέσκο και υγιεινό αέρα στο χώρο σας, χάρη στη δυνατότητα του φίλτρου ενεργού άνθρακα που συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τα βακτήρια.

Αντιδιαβρωτική Προστασία Blue Fins

Η ειδική επίστρωση στο στοιχείο της συσκευής διασφαλίζει επιπλέον αντι- διαβρωτική προστασία για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Τεχνικά Χαρακτηριστικa

TDE-16SION23

Δυνατότητα Αφύγρανσης (30℃ RH80%)

Κατανάλωση (27°C RH60%)

Χωρητικότητα δοχείου νερού

Στάθμη θορύβου

Διαστάσεις Συσκευής Π x Y x B cm

Καθαρό Βάρος

16 lt / 24h

315 Watt

3.0Lt

37 dB(A)

352 x 482 x 240

15,5 kg

SKU: 84583 Κατηγορίες: ,
Κατηγορίες
Καλάθι
Κλείσε Λίστα επιθυμιών
Κλείσε Πρόσφατα προβεβλημένα
Συγκρίνετε προϊόντα (0 Προϊόντα)
Συγκρίνετε το προϊόν
Συγκρίνετε το προϊόν
Συγκρίνετε το προϊόν
Συγκρίνετε το προϊόν
Κατηγορίες